_____________________
שאלה:
איך מתמודדים עם אשתו של הגרוש?
תשובה:
שאלה:
איך מציבים גבולות לילדים?
תשובה:
שאלה:
איך מתמודדים עם ילד שמפחד מבריכה?
תשובה:
שאלה:
מה עושים עם ילד שכל הזמן מרביץ?
תשובה:
שאלה:
איך מעודדים קריאת ספרים מגיל צעיר?
תשובה:
שאלה:
האם עונשים באמת פותרים את הבעיה?
תשובה:
שאלה:
מה עושים כשהוא מסרב להתקלח?
תשובה:
שאלה:
מה עושים כשהמתבגר נמצא כל היום בחוץ?
תשובה:
שאלה:
איך מחזקים לילד את הבטחון העצמי?
תשובה:
שאלה:
איך עוברים דירה עם ילדים?
תשובה:
שאלה:
איך גומלים מחיתולים?
תשובה:
שאלה:
איך יודעים אם הילד ימני או שמאלי?
תשובה:
שאלה:
מתי תינוק אמור לעמוד וללכת?
תשובה:
שאלה:
להעניש או לא להעניש את הילד?
תשובה:
שאלה:
איך מתמודדים עם יום הורים?
תשובה:
שאלה:
איך יודעים אם לשלוח את הילד לאבחון?
תשובה:
שאלה:
איך מרגיעים תינוק בן יומו?
תשובה:

המענה בחודש הראשון ולפעמים גם קצת יותר הוא....

ראו עוד

ממתקים בריאים

בלוגים » מה יש לאכול
 

ממתקים בריאים- יש דבר כזה?


במקור, זה מתכון של וויני, מהבלוג שלה.
אני עשיתי לו קצת שינויים והתאמות למטבח ולאג'נדה שלי (יותר פליאו סטייל, בלי סוכר ובהחלט שוקולד מריר ככל הניתן. אה, וגם עם שמן קוקוס)חטיפי שוקולד בוטנים

חומרים:

400-500 גרם שוקולד מריר עם אחוזי מוצקי קקאו גבוהים
כף פולי קקאו נאים גרוסים
3 כפות חמאת בוטנים/ חמאת שקדים או כל חמאת אגוזים (בפעם הבאה מכינה עם חמאת קוקוס)
1 כף סירופ מייפל אמיתי/ דבש
1 כף שמן קוקוס/ חמאה

עוד צריך:


סיר כפול להמסת השוקולד (כמו בן מארי)
תבנית שקעים סיליקונית, או לחלופין מנג'טים. הגודל תלוי בכם. אפשר להכין אותם גדולים או קטנים מאד. לאכילה כדאי משהו בינוני, וויני הציעה להכין אותם קטנים ממש ולהשתמש כקישוטים לעוגה

אופן ההכנה:

מכינים את תבנית השקעים, או את המנג'טים מסודרים ומוכנים למילוי.
צריך לקחת בחשבון שאנחנו צריכים להכין 3 שכבות. נכין כל שכבה ונכניס אותה להקפאה של מינימום 15 דקות לפני הוספת השכבה הבאה.

בסיר כפול ממיסים את השוקולד לנוזל. מוסיפים פנימה את פולי הקקאו הגרוסים ומערבבים פנימה

כשהכל מוכן מניחים כפית מהשוקולד בשקעים.
דופקים את התבנית מעט על השיש, כדי שהכל יסתדר בשכבה אחת אחידה ולא "על העוקם".
מכניסים למקפיא למינימום 15 דקות

בינתיים מכינים את השכבה הבאה.
מערבבים את חמאת הבוטנים, שמן הקוקוס והממתיק לעיסה אחידה, בלי גושים. אם משתמשים בחמאה אפשר להקציף אותה עם חמאת הבוטנים.
כאשר אפשר להוציא את התבנית מהמקפיא מוסיפים כפית משכבת חמאת הבוטנים, דופקים כדי ליישר היטב ומחזירים להקפאה נוספת של לפחות 15 דקות

השכבה האחרונה דומה לראשונה.
לא לשכוח לדפוק כדי ליישר ואז להחזיר למקפיא

מוציאים את השוקולדים מהתבניות ומסדרים בקופסא.
אפשר לשמור בהקפאה ואז להוציא כמה דקות לפני ההגשה, כדי שיפשירו מעט.
אפשר לשמור במקרר ולקחת בחשבון שזה יהיה קצת רך. בעיקר השכבה האמצעית. לא רך מדיי, אולם לא במרקם של השוקולד

קחו ביס ו..... מה דעתכם?

למטבח של ורד לב

family
Experts_School
dandilion2